본문으로 이동
  • Hosted by
  • Endorsed by
Materials Challenges in Alternative and Renewable Energy 2019 LOTTE Hotel, Jeju Island, Korea August 19~23, 2019 MCARE 2019

Program

Abstract submission due May 15, 2019 More
On-site Registration July 1, 2019 ~ More
Notification acceptance May 31, 2019
Announcement of final program July 1, 2019

Session Grid

August 19(MON)

August 19(MON)
Time Crystal #1 Crystal #2  Crystal #3  Ruby Pearl Charlotte Emerald
13:00~18:10 Registration
13:00-13:30 Opening Ceremony
(Yoon-Bong Hahn, Chonbuk National University, Korea)
13:30-14:10 Plenary Speaker 1 : Sanjay Mathur
(Field Matters: Efficient Water Splitting on Hematite Thin Films Grown By Magnetic Field-Assisted Processing)
14:10-14:50 Plenary Speaker 2 : Rodney S. Ruoff
(Carbon Materials)
14:50-15:10 Coffee break (20min)
15:10-15:40 Sym1 Sym2 Sym9   Sym5   Sym8
15:40-16:10    
16:10-16:40    
16:40-17:10    
17:10-17:40    
17:40-18:10    

August 20(TUE)

August 20(TUE)
Time Crystal #1 Crystal #2  Crystal #3  Ruby Pearl Charlotte Emerald
08:30~18:20 Registration
08:30~09:00 Sym1 Sym2 Sym9 Sym7 Sym5 Sym4 Sym8
09:00~09:30
09:30~10:00
10:00~10:30
10:30~10:50 Coffee break (20min)
10:50~11:20 Sym1 Sym2 Sym9 Sym7 Sym5 Sym4 Sym8
11:20~11:50
11:50~12:20
12:20~13:30 Luncheon (70min)
13:30-14:00 Sym1 Sym2 Sym9 Sym7 Sym5 Sym4 Sym8
14:00-14:30
14:30-15:00    
15:00-15:30    
15:30-15:50 Coffee break (20min)
15:50-16:20 Sym1 Sym2 Sym9 Sym11 Sym6 Sym4  
16:20-16:50  
16:50-17:20  
17:20-17:50  
17:50-18:20    

August 21(WED)

August 21(WED)
Time Crystal #1 Crystal #2  Crystal #3  Ruby Pearl Charlotte Emerald
08:30~18:30 Registration
08:30~09:10 Plenary Speaker 3 : Kyung Byung Yoon
(Recent Trend and Perspective View of Artificial Photosynthesis)
09:10~09:50 Plenary Speaker 4 : Turgut M. Gür
(Challenges and Options for Fossil Fuel-based Zero-Carbon Electricity Generation)
09:50~10:10 Coffee break (20min)
10:10~10:40 Sym1 Sym2 Sym9 Sym11 Sym6 Sym10  
10:40~11:10  
11:10~11:40  
11:40~12:10  
12:10~13:30 Luncheon (80min)
13:30-14:00 Sym1 Sym2 Sym9   Sym11 Sym6 Sym10  
14:00-14:30  
14:30-15:00  
15:00-15:30    
15:30-16:00      
16:00-16:30 Meeting with Editor      
16:30-17:00      
17:00-18:30 Poster Session (Symp 1, 2, 4, 5, 7, 8)
18:30~21:00 Conference Banquet 

August 22(THU)

August 22(THU)
Time Crystal #1 Crystal #2  Crystal #3  Ruby Pearl Charlotte Emerald
08:30~12:20 Registration
08:30~09:00   Sym3   Sym11 Sym6 Sym10  
09:00~09:30      
09:30~10:00      
10:00~10:30        
10:30~10:50 Coffee break (20min)
10:50~12:20 Poster Session (Symp 3, 6, 9, 10, 11)
12:20~18:00 Excursion

August 23(FRI)

August 23(FRI)
Time Crystal #1 Crystal #2  Crystal #3  Ruby Pearl Charlotte Emerald
08:30~12:50 Registration
08:30~09:00 Sym12 Sym3       Sym10  
09:00~09:30        
09:30~10:00        
10:00~10:30        
10:30~10:50 Coffee break (20min)
10:50~11:20 Sym12 Sym3       Sym10  
11:20~11:50        
11:50~12:20            
12:20~12:50            

TOP


MCARE 2019 Materials Challenges in Alternative and Renewable Energy 2019
Term of Use Privacy Policy
SECRETARIAT      Address: KIChE / 5F, 119 Anam-ro, Seongbuk-gu, Seoul (02856), Korea     Tel : +82-2-458-3078      E-Mail : secretariat@mcare2019.org
Korean Institute of Chemical Engineers (KIChE)     Registration No. : 207-82-03870     Chairman: Hae Sang Jeon
Copyright & "Materials Challenges in Alternative and Renewable Energy 2019 (MCARE 2019)". Website development and maintenance: "EXPEDITION". All Rights Reserved.